Tilbud!

Vieta Pro #DANCE Bluetooth Højttaler (Rød)

Original price was: 649 kr..Current price is: 499 kr..

Oplev en overlegen lydkvalitet og en kompakt design med denne kraftfulde Bluetooth højttaler – perfekt til festlige øjeblikke undervejs.

Køb her

Varenummer (SKU): 10617101647056245 Kategori:

Med Vieta Pro #DANCE Bluetooth højttaler bliver hver fest, hver sammenkomst og hver dag fyldt med en eksplosion af livlig lyd og farver. Denne højttaler i en iøjnefaldende rød farve er ikke kun et lydudstyr, det er et statement – det er et party i en æske.

Med en kraftfuld lyd og dyb bas leverer Vieta Pro #DANCE en enestående lydoplevelse, der vil få dig til at danse hele natten lang. Uanset om du er til pop, rock, elektronisk musik eller noget helt fjerde, vil denne højttaler give dig den perfekte lyd til enhver lejlighed.

Med Bluetooth-teknologi kan du nemt parre din smartphone, tablet eller anden enhed med højttaleren og streame din yndlingsmusik trådløst. Du kan også bruge den indbyggede AUX-indgang, hvis du foretrækker en kablet forbindelse. Med op til 8 timers batterilevetid kan du feste hele aftenen uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Men Vieta Pro #DANCE er ikke kun en højttaler – den er også en lysfest i sig selv. Med indbyggede LED-lys, der danser i takt med musikken, skaber højttaleren en festlig stemning, uanset hvor du befinder dig. Du kan endda skifte mellem forskellige lysindstillinger og finde den perfekte stemning for enhver lejlighed.

Designet til at blive vist frem, har Vieta Pro #DANCE en slank og kompakt form, der gør den let at transportere, uanset om du skal til stranden, parken eller en vens hus. Den robuste konstruktion sikrer, at højttaleren kan tåle en fest eller to og fortsætte med at levere en fantastisk lydoplevelse hver gang.

Så lad os gøre hver dag til en fest med Vieta Pro #DANCE Bluetooth højttaler. Gør dig klar til at danse, synge og nyde livets vigtigste øjeblikke med den perfekte lyd i en kompakt og stilfuld pakke. Tag din musik med overalt og lad Vieta Pro #DANCE skabe magi, hvor end du går.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vieta Pro #DANCE Bluetooth Højttaler (Rød)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.