Tilbud!

Tivoli Audio Song Book MAX Bluetooth Højttaler (Creme/Brun)

Original price was: 5.199 kr..Current price is: 4.502 kr..

Lyt til dine yndlingsnumre med 360 graders lyd. Trådløs, bærbar og stilfuld design gør den perfekt til enhver lejlighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 10617100124787331 Kategori:

Forestil dig at du har med dig din yndlingsmusik overalt, uanset hvor du går. Forestil dig den frihed og glæde det bringer at kunne skabe din egen personlige lydoplevelse uanset om du er derhjemme eller på farten. Med Tivoli Audio Song Book MAX Bluetooth højttaleren bliver denne drøm til virkelighed.

Denne luksuriøse højttaler kombinerer fantastisk lydkvalitet med en smuk og stilfuld design, der passer perfekt ind i enhver indretning. Med sit fremragende lydsystem leverer den en krystalklar og fyldig lyd, der fylder rummet med din favoritmusik på en måde, som kun få højttalere kan.

Du kan nemt forbinde Song Book MAX til din smartphone eller tablet via bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at streame dine yndlingssange trådløst. Med en rækkevidde på op til 10 meter giver den dig frihed til at bevæge dig rundt uden at miste forbindelsen, så du kan nyde din musik, mens du går omkring i dit hjem eller arbejder på kontoret.

Denne højttaler er designet med tanke på brugervenlighed og funktionalitet. Den har en indbygget genopladelig batteri, så du kan tage den med dig overalt uden at bekymre dig om ledninger eller stikkontakter. Med en imponerende batterilevetid kan du nyde timevis af uafbrudt musik, uanset hvor du befinder dig.

Song Book MAX har også en praktisk integreret digitalt display, der viser information om din musik og giver dig mulighed for nemt at skifte mellem forskellige lydkilder. Den har også en indbygget klokke og alarm funktion, så du kan bruge den som en alsidig og praktisk enhed i dit daglige liv.

Så hvis du leder efter en højttaler, der giver dig en enestående lydoplevelse kombineret med stilfuldt design og avancerede funktioner, så er Tivoli Audio Song Book MAX den perfekte løsning for dig. Gør din musikoplevelse endnu bedre med denne fantastiske højttaler, og lad dig fordybe i lyden af ren lykke og glæde, uanset hvor du er.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tivoli Audio Song Book MAX Bluetooth Højttaler (Creme/Brun)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.