Tilbud!
,

Bluetooth Soundbox m. USB, Micro-sd og Mikrofon

Original price was: 499 kr..Current price is: 399 kr..

Oplev enestående lydkvalitet og ultimativ bekvemmelighed med vores Bluetooth soundbox – perfekt til fest, hjemmebrug og undervejs. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10617100000160852 Kategorier: ,

Oplev en lydoplevelse ud over det sædvanlige med vores Bluetooth Soundbox med USB, Micro-sd og Mikrofon. Denne avancerede soundbox kombinerer banebrydende teknologi med enestående design for at levere en lyd, der vil få dig til at miste pusten.

Med Bluetooth-forbindelse kan du nemt parre din smartphone, tablet eller anden enhed for trådløs musikafspilning uden besvær. USB- og Micro-sd-indgangene giver dig mulighed for at afspille musik direkte fra dine foretrukne eksterne enheder, mens mikrofon- og AUX-indgangene giver dig mulighed for at synge med i dine yndlingssange, hvilket gør dette til det perfekte karaoke-enhed.

Soundboxen er udstyret med RGB LED lyseffekter, der skaber en festlig stemning og tilføjer et strejf af elegance til enhver lejlighed. Med den medfølgende mikrofon kan du nemt iscenesætte dine egne koncerter derhjemme eller på farten.

Med en høj kvalitets lyd, krystalklar lyd og dyb bas vil denne Bluetooth Soundbox bringe din musik til live som aldrig før. Uanset om du er på vej til stranden, til træning eller blot ønsker at nyde din yndlingsmusik derhjemme, vil denne soundbox være dit trofaste følgesvend.

Oplev en verden af lyd og sjov med vores Bluetooth Soundbox med USB, Micro-sd og Mikrofon – en lydoplevelse, der vil inspirere dig og forvandle din musik til noget helt specielt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bluetooth Soundbox m. USB, Micro-sd og Mikrofon”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.